Voor alternatieve geneeswijzen Hendrik Ido Ambacht gaat u naar Beautyhealing de Biesbosch

U leidt een gejaagd leven, geheel passend bij de gejaagde maatschappij, of u heeft heftige ervaringen gehad, wat de oorzaak ook is, we krijgen allemaal wel eens te maken met stress. Hoe we omgaan met stress, is afhankelijke van verschillende factoren. De ernst van de stress en vooral hoe lang u gebukt gaat onder stress, zijn bepalend voor de lichamelijke gevolgen hiervan. Lukt ontspannen niet meer, neem dan voor alternatieve geneeswijzen contact met ons op.

Alternatieve geneeswijzen dordrecht

Verschillende behandelingen

Geen mens is gelijk en dit geldt ook voor de oorzaak van uw klachten. Daarom bieden wij niet slechts een specifieke behandeling aan. Wij willen dat de behandeling past bij uw persoonlijke situatie. Afhankelijk van uw klachten en de mate van disbalans, kunnen wij onder andere een keuze maken voor een van de volgende behandelingen: De therapieën waar wij gebruik van kunnen maken zijn: VoetreflexPlus™ therapie, SensiPlus® Intence therapie, Avalon Ela Energy en Reiki. Vaak wordt er ook een combinatie van de verschillende therapieën gemaakt, waardoor er sneller een beter resultaat wordt behaald.

Een persoonlijke aanpak

Bij onze alternatieve geneeswijzen Hendrik Ido Amacht is het belangrijk dat er maatwerk wordt geleverd. Waar voor de ene patiënt een voetreflextherapie heel effectief kan zijn, wil dit niet betekenen dat dat voor de andere patiënt ook zo is. Daarom bekijken we graag met u wat uw klachten zijn, hoe het ervoor staat met de (emotionele) disbalans en welke behandeling, of combinatie van behandelingen, zorgt voor het beste resultaat. De behandelingen zijn 1 op 1 in een ontspannende setting waarbij er niet voorbij wordt gegaan aan de doeltreffendheid.

Contact opnemen voor alternatieve geneeswijzen Hendrik Ido Ambacht

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u direct een afspraak maken, dan neemt u direct contact met ons op, wij staan u graag te woord. We zijn geregistreerd bij RBCZ waardoor de behandelingen vergoed worden door de zorgverzekeraar. U kunt ons bereiken door te bellen, te mailen of door ons contactformulier op de website in te vullen. Het is nu tijd voor u om de lichamelijke en emotionele balans weer te hervinden.