Herstel uw energiestroom dankzij Reiki in Hendrik Ido Ambacht

Stressgerelateerde klachten zijn de meest voorkomende klachten, zeker in deze maatschappij waarin er veel van u gevraagd wordt. Wilt u lekkerder in uw vel zitten en beter met stress om kunnen gaan, dan heeft uw lichaam de juiste energie op de juiste plek nodig. Met een behandeling Reiki in Hendrik Ido Ambacht bij Beautyhealing De Biesbosch zorgen we ervoor dat de energie weer voor het hele lichaam stroomt.

Reiki Dordrecht

Hoe werkt Reiki?

Het lichaam en het bewustzijn bestaan uit meerdere lagen, meerdere niveaus. Reiki betekent letterlijk uit het Japans ‘zonnekracht’, maar vrij vertaald kennen we het ook als ‘universele levensenergie’. Deze energie stroomt door het hele lichaam, door alle niveaus. Echter wanneer u lichamelijke of geestelijke klachten ondervindt bijvoorbeeld als gevolg van stress, bent u zich wellicht niet bewust van een disbalans op een bepaald niveau. Misschien hebt u daar nooit eerder bij stilgestaan, of nog weinig contact mee gelegd. Middels Reiki in Hendrik Ido Ambacht wordt de aandacht op een liefdevolle manier gericht op de lagen of niveaus die meer zorg nodig hebben.

Naast Reiki, verzorgt Beautyhealing De Biesbosch in Hendrik Ido Ambacht onder meer ook:

Therapie en massages bij De Biesbosch

Beautyhealing De Biesbosch biedt meerdere therapieën en massages aan die het zelfherstellend vermogen van uw lichaam en geest stimuleren.

Vraag meer informatie

Hebt u last van stress of andere geestelijke of lichamelijke klachten en wilt u graag uw energiestroom herstellen? Dan is Reiki in Hendrik Ido Ambacht geschikt voor u. Beautyhealing De Biesbosch helpt u graag verder met een prettige behandeling. Neem contact op en maak eenvoudig een afspraak via het contactformulier op de website, of bel naar 06-29347103.