Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Een jaar geleden was ik op zoek naar een goede voet-reflexologe die meer te bieden heeft dan alleen de voetbehandeling. Nou, dat heeft Gonnie zeker, ik ben dankbaar dat ik haar vond. Een heel warme, invoelende vrouw bij wie ik me gelijk op de goede plaats voelde. Gonnie is betrokken en stemt zich geheel af op mij, met hart en ziel, het is bijzonder te zien hoe ook haar lichaam reageert op wat ik zeg, en op mijn lichaam. Ze checkt met de bio-tensor wat ik nodig heb, waar aan gewerkt mag worden, wat er opgeschoond mag worden etc. Het mooie daarvan is, dat mijn lichaam aangeeft wat ik zelf niet kan bedenken. Zo kreeg ik de 1e sessie geen voetreflexbehandeling, er waren eerst andere processen nodig. Belemmerende energieën en blokkades werden verwijderd, alle aura-lagen werden opgeschoond en chakra’s in balans gebracht. Hierdoor kon ik beter aarden en kwam meer in verbinding met mijn hart. Daar zat nog veel verdriet waar ik niet goed bij kon, wat een zwaar gevoel gaf. Na 6 sessies met steeds langere tussenposes, wat aangeeft dat de behandelingen een positieve uitwerking hebben, was ik “klaar”, maar ik blijf gewoon regelmatig komen! Door de behandelingen van Gonnie voel ik me vrij en blij en sta lichter in het leven. Ook de affirmaties die ik meekreeg om dagelijks hardop voor de spiegel tegen mezelf te zeggen, hebben me daarbij geholpen. Ik heb mijn dochter en vader ook naar Gonnie gestuurd. Soms is het gewoon fijn om aandacht aan jezelf te besteden, wat bijgestuurd te mogen worden, en daarbij is het ook super ontspannend!

  • Lieve Marjolein, dank je wel voor je mooie recensie.
   Deze omschrijving is precies wat ik doe. “Een transformatieproces”. Je dichter naar je Hart laten komen om te weten, te voelen, de Zelfliefde die je dan ervaart uit je diepste kern van wie je oorspronkelijk bent. Om vandaar uit te gaan leven in Zelfvertrouwen, Zelfliefde en Zelfbewustzijn.
   Een Krachtig Licht leven te leven in het Hier en Nu.
   Ik blijf je hier graag in ondersteunen met alle tools die me worden aangereikt.

 2. Gonnie heeft me diep geraakt door de brug te maken met gene zijde. Via haar channeling werden verhelderende antwoorden op prangende vragen beantwoord. Gonnie had helemaal geen notie over mijn familiale achtergrond, het was verbluffend hoe de specifieke karakteristieken doorkwamen! Authentiek en zuiver contact, net zoals het medium Gonnie, zij doet dit met zoveel liefde en sereniteit. Een aanrader voor wie op zoek is naar antwoorden betreffende diepere levensstukken, vast zit in de pijn of verlangens heeft om even te contacten met dierbaar overledenen. Gonnie is niet alleen een heelmeester maar ook een prachtig mens.

  • Dank je wel Katrien voor je mooie recensie, het waren mooie boodschappen van jouw dierbaren, die jou de duidelijkheid gaven over hoe nu verder met bepaalde gedachten en overtuigingen die een wirwar van emoties te weeg hadden gebracht. Deze boodschappen gaven helderheid die op dat moment nodig waren om te horen en verder te kunnen met je leven.
   Je hebt het goed opgepakt.

 3. Sinds september bij Gonnie in behandeling om dichter bij mezelf te komen. Dat is een eyeopener geworden. Voel me steeds krachtiger worden, zodat het grenzen aangeven me gemakkelijker afgaat, zonder meteen een schuldgevoel te hebben.
  Het geluk voor mij is tevens dat ik mee kon doen met de prachtige workshop van Kuan Yin, de Godin van mededogen en onvoorwaardelijke liefde. de cursus bestaat uit 4 dagen waarin de groep medecursisten, in mijn geval 3 fijne gelijkgestemde dames, en ik steeds dieper in ons eigenlijk zijn terechtkwamen om te worden die je werkelijk bent. Het is zo fijn te ontdekken dat je veel meer bent dan de mens van vlees en bloed. We zijn wezens van Liefde en dat mogen we overbrengen op anderen. Iets mooiers bestaat toch niet? Dankjewel lieve Gonnie, dat ik mede dankzij jou, zoveel bevestiging heb durven ontvangen.
  Dank dat jij op mijn pad bent gekomen💜

  • Dank je wel lieve Atie voor je mooie recensie. Het waren Liefdevolle dagen om aan jullie, de mooie meditaties, visualisaties en de boodschappen van Godin Kuan Yin door te mogen geven. Alles gaat in harmonie, respect naar elkaar toe en begrip voor iedereen die in een bepaald proces zit in haar leven. Alles gebeurt in overeenstemming met de Goddelijke kosmos om ons heen. Niks is toeval.

 4. Dit jaar de cursus Kuan Yin in Healing Energy gevolgd bij Gonnie met een kleine groep vrouwen. Wauw! Wat heeft het mij veel gebracht. Energetisch heel veel opgeschoond en in vier maanden voel ik mij getransformeerd tot een hele nieuwe versie van mezelf, of eerder gezegd opgeschoond tot een versie die vele maler dichter bij mijn ware aard ligt. Veel levenslessen geleerd en een spirituele kant in mijzelf ontdekt die ik heel diep in mijzelf had weggestopt. Super dankbaar voor Gonnie dat zij mij op dit pad begeleid heeft. Er is een wereld voor mij open gegaan waarin ik mezelf en anderen kan helpen en ondersteunen d.m.v. healing en boodschappen die ik nu doorkrijg en mag doorgeven. Dankjewel!

  • Dank je wel lieve Jessica voor je mooie woorden en superblij voor je wat ervoor jou geopend is.
   Geef de mooie boodschappen door witte Priesteres enjoy…

 5. Ieder consult was weer een waardevolle en inzicht gevende ervaring. De behandelingen werken op verschillende lagen door en raken soms ook nieuwe dingen aan.
  Door de betrokken houding, de zeer warme persoonlijkheid van Gonnie en de prettige ontspannen sfeer, kon ik me open stellen voor wat er was en kwam ik steeds weer een stapje verder in mijn proces op zowel fysiek als emotioneel en energetisch niveau. Er is bij mij weer wat opgeruimd en meer stroming ontstaan. Het is iedere keer weer een verrassing wat er aangeraakt mag worden en wat er op dat moment nodig is.
  Consulten bij Gonnie zijn voor mij een waardevolle ondersteuning geweest bij het verbeteren van mijn vitaliteit en bij een emotionele periode van afscheid, waar ik halverwege de reeks behandelingen opeens in terecht kwam.
  Ook als je geen hulpvraag hebt, je op zoek bent naar nieuwe inzichten, preventief wil werken aan je balans of ontspanning zoekt, is een behandeling bij Gonnie ook zeer waardevol. Een aanrader voor iedereen die een stap wil maken in je eigen proces.!

 6. 1 maart 2022.
  Door positieve ervaringen van mijn schoondochter en twee van mijn zoons heb ik de stap genomen om bij Gonnie op consult te gaan. Het eerste contact voelde meteen goed. Ik had niet zozeer een specifieke vraag, maar was nog niet zolang geleden gestopt met werken en had behoefte om wat dingen in mijn nieuwe bestaan als pensionado te overdenken. Ik heb meteen de prettige warme sfeer ervaren waarin ik mij prima op mijn gemak voelde. De eerste behandeling had een heel ontspannende en ook verlichtende werking. De daarop volgende voetmassages hadden dat evenzeer. Vooral de ontspanning die het geeft heeft mij goed gedaan in deze hectische tijden van corona en nu ook nog de gaande oorlog in de Oekraine. Gonnie, bedankt voor jou bijdrage in het vinden van een nieuw evenwicht in mijn leven als gepensioneerde en het verhelpen van blokkades.
  Ik zal in de toekomst zeker nog eens gebruik van je diensten maken.
  nogmaals dank en succes met je mooie werk.

 7. Gonnie is een heel fijne en warme persoonlijkheid. Ze stelt je op je gemak. Kan heel goed luisteren en voelt haarfijn aan waar jouw pijnpunten zitten. Ik heb nu een aantal sessies met Gonnie gedaan en elke keer ben ik haar na afloop zo ontzettend dankbaar. De inzichten die ze mij geeft. De pijn die ze wegneemt. Het echte luisteren dat ze doet. Door de wijze waarop Gonnie met je aan de slag gaat voel je je gelijk lichter worden. Letterlijk lichter! Je kunt beter bij je gevoel. Kunt weer echt ademen en voelt weer. Ik ga zeker door met de behandelingen bij Gonnie. Het brengt me zo ontzettend veel. Mijn eigenwaarde, zelfvertrouwen en innerlijke rust zijn enorm toegenomen. Ik wens iedereen die zichzelf liefheeft een aantal behandelingen bij Gonnie. Je wordt er een beter mens van. Echt waar! Dank je wel Gonnie.

  • Lieve Desirée,

   Dank je wel voor je lieve recensie, het brengt een glimlach op mijn gezicht. Zo blij voor je dat er bij elke sessie lagen werden afgepeld, om zo vrij te worden van ballast, die je belemmeren om verder te groeien, die je hebben tegenhouden. Je bent al blij om jezelf te zijn dat voel ik uit harts-verbinding met je. We gaan de volgende keer kijken of er nog meer laagjes zijn om afgepeld te worden, de laagjes worden dunner…

 8. Ik heb de Sensi- behandelingen als erg prettig ervaren. Gonnie is een hele lieve en warme vrouw waar ik me meteen bij op mijn gemak voelde. Ik heb veel meegemaakt afgelopen jaren waardoor ik erg uit balans was en nog weinig energie over had.
  Gonnie heeft me geholpen om dingen te verwerken, om meer zelfvertrouwen te krijgen en ik heb al stukken meer energie.
  Ik vond het heel bijzonder om het effect na een behandeling te merken. Soms al de dag erna dat ik meer energie had of weken erna dat ik mezelf rustiger en zelfverzekerder voelde.
  Dankjewel voor alles lieve Gonnie, ik ben blij dat ik naar je toe ben gekomen en dat zal ik zeker weer doen als ik ergens tegen aan loop.

  • Dank je wel Meike, ben heel blij en opgelucht dat ik je op je gemak heb kunnen stellen.
   Je moest van ver komen, je was jezelf een eind kwijt geraakt.
   En door de SensiPlus behandelingen pakken we het hele systeem aan, fysiek, emotioneel, mentaal en astraal.
   Alles wordt uitgemeten tot een tekorten, teveel en eigenlijk teveel om op te noemen. En alles wat er op die dag nodig was heb ik gedaan.
   Lieve Meike, de deur staat altijd voor je open…

   Lieve groet Gonnie

 9. Ik ben verhuisd voor de liefde van Brabant naar Dordrecht. Destijds was ik op zoek naar een schoonheidsspecialiste/pedicure/massage/voetreflex.

  Ik had de site van beauty healing ‘De Biesbosch’ snel gevonden. Ik durfde de stap niet helemaal te zetten, maar op een of andere manier bleef deze site een ‘open tabblad’ op mijn telefoon.

  Op dat moment zou ik gaan starten met een vruchtbaarheidstraject en zocht ik iemand die voetreflex kon geven. Ik heb de stoute schoenen aan gedaan en een afspraak gemaakt. De eerste afspraak was ik wat gespannen, maar door de hartelijke en lieve ontvangst voelde ik me snel op mijn gemak. Ik kreeg uit eindelijk geen voetreflex massage, want mijn lichaam gaf wat anders aan. Eenmaal thuis stuiterde ik van enthousiasme en besloot ik iedereen die het maar wilde horen om mijn ervaringen te vertellen. Wat een verademing om bevestiging te krijgen van datgene van wat je stiekem al wist.

  Gonnie geeft je het gevoel dat je mag zijn wie je bent. Haar liefdevolle energie helpt mij om op een mooie en fijne manier aan mezelf te werken. Daarnaast gaf ze me ook wat handvaten om zelf verder aan de slag te gaan. Het is niet echt zweverig of engs. Gonnie is een schat van een vrouw waar ik graag kom. We zeggen hier thuis: Gonnie is goud waard!’ Ik ben daarom heel dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen. Ik vertrek altijd met een ontspannen gevoel en een lach op mn gezicht.
  Dank je wel lieve Gonnie, je hebt mijn gevoelens woorden gegeven. Je hebt me laten ondervinden dat ik goed genoeg ben zoals ik ben. En dat ik mijn hartenmissie achterna mag gaan. Die stap ga ik nu ook zetten. Zonder deze bezoekjes aan ‘De Biesbosch’ had me dit nooit gelukt.
  Ik kan nu vertrouwen in wie ik ben en wat ik voel. En ik mag eindelijk varen op mijn onderbuik gevoel.

  Oneindig dankbaar. Ik ben gegroeid dankzij jou!

  • Lieve Thilata, dank je wel voor de verwoording van je gevoel wat de behandelingen met je gedaan hebben. Hier ga ik voor, om mensen te laten ervaren van wie ze zijn in het diepste van hun kern.
   Een uniek wezen zoals God het bedoelt heeft.

 10. Ik ben bij Gonnie terechtgekomen met de vraag of zij mij kon ondersteunen in de hervatting van een fertiliteitstraject. Ik voelde erg veel spanning en stond er niet meer positief in. De behandelingen van Gonnie hebben me geholpen om weer rust te voelen en weer in balans een start te maken aan dit traject. Ik heb de behandelingen als zeer rustgevend en positief ervaren. Gonnie is een warme vrouw, waar je je erg op je gemak voelt. Dankjewel voor de goede zorgen!

 11. Deze zomer kwamen we bij Gonnie terecht i.v.m. de aanhoudende slaaponrust van ons jongste zoontje (toen bijna 2 jaar oud). Sinds zijn geboorte slaapt hij moeilijk in en door, zowel overdag als ’s nachts. Bezoeken aan het consultatiebureau, huisarts, osteopaat en slaapconsulente mochten niet baten. De bijna 2 jaar gebroken en stressvolle nachten braken ons als gezin, en vooral mij als moeder, steeds meer op.

  Op een tropische zomerdag ging ik met onze twee zoontjes langs voor een consult. Ik had amper/geen ervaring met healing. Gonnie is een ontzettend bijzondere vrouw. Ze leidde me door een voor mij onbekende, spannende en indrukwekkende wereld. Haar kennis en kunde gaven me vertrouwen en stelden me om mijn gemak. Dat gecombineerd met haar uitleg bij wat ze doet, en afgewisseld met haar humor, warmte en verhalen uit haar dagelijks leven. Door bij mij spanning weg te nemen, behandelde ze de slaapproblemen binnen ons gezin. Tijdens het consult gaf ze praktische tips, en ik kreeg een affirmatie van voorspoed mee die ik de komende 6 weken twee maal per dag moest opzeggen. De biotensor gaf aan dat dit ene consult voldoende was.

  Na het consult ging ik met Gonnies praktische tips aan de slag. Ook beantwoordde ze nog wat vragen van mij per mail. Eerst bleven de nachten pittig, leek het zelfs erger te worden, maar we zetten door en gaandeweg kwam er verbetering!

  Nu 3 maanden later, zijn de gebroken nachten nog niet geheel verdwenen, maar beduidend minder dan voorheen. Onze jongste wordt minder vaak wakker ’s nachts en als hij wakker wordt is hij sneller te sussen. Het inslapen ’s avonds en ontwaken in de ochtend gaat soepeler, met minder huilen gepaard. Er zijn zeker nog pittige momenten, nu vooral overdag (deels natuurlijk ook niet meer dan normaal voor een kindje van inmiddels 2 jaar). De herwonnen en steeds meer groeiende nachtrust helpt ons om daar mee om te gaan.

  Terugkijkend zaten in een negatieve spiraal, overbelasting was niet ver weg. Naar mijn gevoel heeft Gonnie de neerwaartse energie gestopt én ons een goede zet in de juiste richting gegeven. Er is een zaadje geplant dat nu steeds meer groeit en nog aan het groeien is. Er is steeds meer ruimte voor positiviteit, hopelijk zetten we deze zeer gewenste ontwikkeling door: op naar nog meer nachtrust en nog meer genieten van ons mooie gezin!

  Ik raad een consult bij Gonnie zeker aan.

  • Dank je wel Suzanne voor je recensie. Ik ben superblij voor jullie gezin dat de negatieve spiraal doorbroken is.
   Natuurlijk zou het nog mooier zijn als jullie kleine dreumes elke nacht goed zou slapen. Maar zo’n kleine man pikt zoveel prikkels op, dat zal op de één of andere manier verwerkt moeten worden.
   Heb vertrouwen in het hele proces.
   Je mag me altijd mailen, bellen of appen als er zaken voordoen waarbij je denkt of voelt dit keer heb ik extra ondersteuning nodig. Dan maken we een afspraak…

   Lieve groet, Gonnie

 12. Gonnie is voor mij een hele bijzondere vrouw.
  Met haar hart op de juiste plaats.
  Zonder iets terug te verwachten heeft Gonnie mij geholpen. Ik heb veel meegemaakt in een korte tijd en Gonnie staat mij echt bij.
  Op afstand (wat voor mij al heel bijzonder is) heeft Gonnie mij behandeld en dat merkte ik meteen aan mijn lichaam.
  Het heeft mij veel gebracht. Ik voel mij na zo een behandeling niet alleen lichamelijk beter omdat Gonnnie alle probleemzones aanpakt,
  maar dankzij haar choaching heb ik ook weer beter alles op een rijtje, zie ik alles weer helderder en kan ik beter mijn leven weer oppakken.
  De behandelingen zijn voor mij daarom heel waardevol.
  Mocht u twijfelen dan kan ik vanuit mijn ervaringen zeggen.
  Ga naar Gonnie. Zij heeft niet alleen veel kennis in huis maar is ook echt een zeer aangenaam gevoels mens.
  Gonnie is er ook echt voor de mensen die zij behandeld en de mate waarin maak je niet vaak meer mee in deze tijd.
  Gonnie mijn dank is groot

  • Dank je wel lieve Cindy voor de mooie recensie. Het doet mij ook werkelijk goed als ik hoor dat de behandeingen op afstand zijn uitwerking hebben op Lichaam, Geest en Ziel, zodat je je weg weer kan vervolgen. Dat je sterker in je Ik-Kracht komt te staan, zodat je vooral in moeilijke tijden je staande kan houden en weet wat je te doen staat. Je zult zien Cindy, alles zal recht komen…

 13. Gonnie is een zeer kundige therapeut die alle tijd en aandacht voor je heeft. De persoonlijke ontvangst is heel prettig en met een kopje thee en voetenbadje met heerlijke kruiden voel je je direct op je gemak. De behandelingen zijn heel ontspannend terwijl er ondertussen een heleboel gebeurt in je lichaam en energie! Heel bijzonder!

  • Dank je wel Marianne, voor de fijne feedback. Er gebeurt inderdaad altijd heel wat tijdens een behandeling, er worden blokkades weggehaald en er wordt helende energie aangevuld. Zodat alle lagen van de cliënt weer heel worden en de genezing kan beginnen.

 14. Per toeval ben ik jaren geleden bij Gonnie terecht gekomen en nooit meer weggegaan. Gonnie is een bijzonder prettig persoon en erg goed in haar vak. Je voelt de fijne ontspannen sfeer al als je de behandelruimte instapt. Je wordt eerst verwend met een voetenbadje en heerlijk kopje thee of koffie. Daarna wordt via de bio-tensor de behandeling gekozen. In mijn geval is dat meestal een heerlijke voetreflexmassage. Een cadeau voor je lichaam en geest. Na de behandeling voel je je als herboren en dat houdt een lange tijd aan. Het is voor iedereen aan te raden, ook als je geen klachten hebt en even tot jezelf wilt komen. Soms moet je jezelf een verwenmomentje gunnen. Ik hoop nog jaren te kunnen genieten van de fijne behandelingen van Gonnie.

  Liefs,
  Miranda

  • Dank je wel lieve Miranda,
   Deze relatie hebben we in jaren mooi opgebouwd.
   Je kwam binnen met een klacht en deze is door de behandelingen en preventief werken sterk gereduceerd.
   Het klopt, om gezond te blijven, moet het jezelf gunnen om preventief aan je lichaam, geest en Ziel te werken.
   Zodat je kan genieten van de mooie dingen in het leven, waardoor je vitaliteit creëert.

 15. Omdat ik al wat langer niet zo goed in mijn vel stak heb ik Gonnie gevraagd om hulp.
  Vanaf de 1e keer dat zij mij behandelde ging ik mij meteen beter vielen en kreeg ik heel veel vertrouwen in de manier waarop zij werkte.
  Ze ging heel erg op mijn priblemen in en benoemde dat wat ze deed ook.
  Dat gaf zo’n goed gevoel!
  Nu heeft ze mij nig een geweldig fijne behanding gegeven op mijn blokkades.
  Ik voelde mij daarna heel anders.
  Meer zoals vroeger.vol vertrouwen en dat voelt zo fijn!
  Dus Gonnie nigmaals van harte bedankt voor je hulp !
  Ik kan je van harte aanbevelen !
  Nogmaals heel heel hartelijk bedankt!????????????

  • Hoi Riny,

   Dank je wel voor je mooie feedback. Je vergeet erbij te vertellen, dat ik de healingen op afstand heb gedaan. Je bent nooit bij mij in de praktijk geweest. We wonen zo ongeveer 100 km van elkaar af. Ben heel blij voor je, dat de resultaten er zijn. Je kon me tijdens de telefoongesprekken goed vertellen wat je had ervaren tijdens de healingen en wat het erna nog had gedaan. Al met al zijn het 4 behandelingen geweest en voor nu is het genoeg.

 16. Ik kom nu ongeveer al weer een jaar bij Gonnie. Een liefdevolle vrouw die je gelijk op je gemak stelt. De behandelingen zijn heerlijk en ontspannen. Na de behandeling zijn lichaam en geest weer in balans.
  Ik kan iedereen beuutysalon de biesbosch aanraden. Vele behandel mogelijkheden.
  Liefs

 17. Gonnie geeft heel liefdevolle en effectieve behandelingen. Ze zijn heel rustgevend en helend. Ze heeft een heel scala aan mogelijkheden variërend van voetreflex (mijn favoriet), energetische Sensi-therapieën, Reiki en nog veel meer waar ik geen weet van heb! Ze test welke behandeling je nodig hebt m.b.v. de bio-tensor zodat je altijd de juiste behandeling krijgt! En dan de lekkere olie voor de voetmassage die je intuïtief uitkiest! Wat ik ook fijn vond, is het zilte voetenbad: het ontgift en je voelt je heel loom worden. Aan de kleur van het water zie je wat voor soort afvalstoffen er zijn vrijkomen: gewrichten, galblaas, lever…… Kortom, alles bij elkaar een heerlijke verwennerij en je weet dat je er weer tegen kunt! Ook al heb je geen grote klachten, als je je zo nu laat behandelen door Gonnie, dan help je jezelf om gezond te blijven!

  • Dank je wel Kwie Hiang,
   Wat fijn dat je de behandeling als zeer positief hebt ervaren.
   Hopelijk kom je weer gauw naar Nederland voor een behandeling:-)

 18. Een afspraak gemaakt bij Gonnie zonder klachten of verwachting, maar wel met de nodige nieuwsgierigheid.

  Gonnie doet alles met liefde en veel toewijding.
  Na een heerlijk voetenbadje met Chinese kruiden mocht ik op de bank gaan liggen.
  Normaal gesproken kom ik na een uur liggen moeizaam omhoog maar ditmaal kostte me dit geen enkele moeite, wat fijn en bijzonder aanvoelde.

  Later viel me op dat er wat pijntjes achterwege bleven, in m’n bekken en m’n schouder. En ik voel me ook energieker.

  Fijn om dit meegemaakt te hebben en als ik ergens last van heb zal ik zeker naar Gonnie gaan.

  Een aanrader????

  Cherry van der Kolff

  • Dank je wel Cherry,

   En wat fijn dat door de combinatie van Avalon Ela Energy, Sensi- en voetreflexTherapie de klachten aan je rug en bekken zo goed als verholpen zijn. En geweldig dat het dan maar 1x hoeft(uitgemeten met de Biosensor). Op naar de volgende klacht(haha)

 19. Sinds enkele jaren blijkt werkdruk voor mij de oorzaak te zijn van gezondheidsklachten. Via een kennis ben ik in contact gekomen met Gonnie Schoonderwoerd. De diversiteit in behandelmethodes, die Gonnie heeft toegepast, hebben mij ontspanning en rust gebracht. De behandelingen zijn vakkundig en doeltreffend; de knelpunten worden in alle rust besproken en bewerkt, zonder dat hierbij zaken worden opgedrongen. Vanuit de toegepaste therapieën heb ik geleerd om grenzen te bepalen, waarbij in beperkte mate deze behandelingen nog nodig zijn om de gezondheid stabiel te houden. Dank je wel Gonnie, je hebt me echt vooruit geholpen.

 20. Ongeveer een half jaar geleden heb ik contactgezocht met Beautyhealing De Biesbosch.
  Al een tijdje ervaarde ik wat onrust in mijn lijf en in mijn hoofd en was op zoek naar iemand die mij een Reiki behandeling wilde geven.
  Na even googelen, ben ik bij Gonnie terecht gekomen.
  Al tijdens het telefoongesprek om een afspraak te maken, voelde het contact warm en vertrouwd.
  Al snel kon ik terecht voor de gewenste Reiki behandeling en als herboren liep ik ongeveer een uur later de salon uit.
  In de daarop volgende behandelingen heb ik o.a. een zogenoemde buiksensi, een detox en een aantal voetreflexmassages gehad.
  De behandeling was afhankelijk van wat mijn lijf en/of geest die dag aangaf.
  Bij iedere afspraak nam Gonnie de tijd voor een startgesprek, gevolgd door een zuiverend voetenbad van Chinese kruiden wat al een verwennerij op zich is!
  Na ongeveer 5 sessies voelde ik dat de rust in mijn lichaam en geest weer was teruggekeerd en hebben we de behandelingen, voor nu, met een heel goed gevoel af kunnen sluiten.
  Ik kan iedereen die op zoek is naar innerlijke rust en ontspanning een bezoekje aan de beautyhealing salon aanbevelen.
  Wie weet wat Gonnie voor jou kan betekenen?!

 21. Gonnie heeft geholpen om me na mijn ziekte en behandelingen weer beter in mijn vel te laten voelen. De behandelingen zijn heerlijk ontspannend en geven een heerlijke rust in het hoofd. Ze heeft me laten nadenken over mijn situatie, zonder iets op te dringen. Indien nodig zijn er aanvullende therapieën in de vorm van bijvoorbeeld een voedingssupplement. Kortom, een aanrader voor iedereen die een extra steuntje nodig heeft na of tijdens ziekte of een andere moeilijke periode in het leven.