Beautyhealing de Biesbosch, voor alternatieve therapie Hendrik Ido Ambacht

Herkent u dat? U bent bij verschillende artsen medisch onderzocht en er komt maar geen diagnose uit, of het zou zogenaamd tussen de oren zitten. In dergelijke gevallen valt er met alternatieve therapie nog veel winst te behalen. Het komt regelmatig voor dat lichamelijke klachten het gevolg zijn van overmatige stress. Bel snel Beautyhealing de Biesbosch voor alternatieve therapie Hendrik Ido Ambacht.

Spirituele Stervensbegeleiding Hendrik Ido Ambacht

Uw leven in balans

We kunnen allemaal wel omgaan met enige vorm van stress, mits het niet teveel is en te lang duurt. Wanneer de emmer begint te overstromen, raken we teveel uit balans. We kunnen niet meer optimaal functioneren en we raken uit balans. De balans weer vinden, dat is waar het om draait. Zodra de lichamelijke en emotionele balans weer terug is, zullen stres gerelateerde klachten uiteindelijk weer verdwijnen. Uw zoektocht naar alternatieve therapie Hendrik Ido Ambacht stopt bij Beautyhealing de Biesbosch. Samen zoeken wij op basis van een persoonlijk behandelplan de balans weer in uw lichaam en geest.

Op maat gemaakt

Omdat niemand hetzelfde is, maken wij gebruik van verschillende behandelingen. We kunnen, afhankelijk van uw klachten, een behandeling selecteren, maar soms kan het ook beter zijn om behandelingen te combineren. Onze behandelingen vinden altijd plaats in ontspannen 1 op 1 sessies waarbij we doeltreffend werken. Ons doel is om zo snel mogelijk klachten verlichtende effecten te bereiken en u weer te leren ontspannen. De therapieën waar wij gebruik van kunnen maken zijn: VoetreflexPlus™ therapie, SensiPlus® Intence therapie, Avalon Ela Energy en Reiki.

Een afspraak maken bij Beautysalon de Biesbosch

Wij staan voor u klaar en helpen u graag door alternatieve therapie Hendrik Ido Ambacht om uw klachten te verlichten en in het meest ideale geval, te laten verdwijnen. Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact op en wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden. We zijn geregistreerd bij RBCZ waardoor de behandelingen vergoed worden door de zorgverzekeraar. U kunt ons bereiken door te bellen, te mailen of door het contactformulier op de website in te vullen.