Beautyhealing de Biesbosch, uw specialist in natuurlijke geneeskunde

Stress kan een enorme invloed hebben op ons lichaam. U kunt uw lichaam vergelijken met een elastiek. Het kan een tijd op spanning staan, maar als de spanning te groot wordt of te lang duurt, zal het knappen. Ook kan het elastiek de elasticiteit verliezen en dit werkt met ons lichaam net zo. Langdurige stress of teveel stress kan allerlei hevige lichamelijke klachten als gevolg hebben. Natuurlijke geneeswijze kan u helpen de stress te verlichten. Neem snel contact op met Beautyhealing de Biesbosch voor een afspraak.

Natuurlijke geneeskunde

Het hervinden van de balans

Wanneer het lichaam en de geest in evenwicht zijn, voelen we ons gelukkig, energiek en in balans. Zodra de lichamelijke en geestelijke balans verstoord is en niet snel hersteld wordt, kunnen allerlei lichamelijke klachten de kop opsteken en zich gaan opstapelen. Op de duur is het lichaam zelfs niet meer in staat om de ontspannen. Natuurlijke geneeskunde omvat diverse therapieën die u helpen om op een natuurlijke wijze de balans weer te herstellen, waardoor de klachten uiteindelijk zullen verdwijnen. De therapieën waar wij gebruik van kunnen maken zijn: VoetreflexPlus™ therapie, SensiPlus® Intence therapie, Avalon Ela Energy en Reiki.

Beautyhealing de Biesbosch levert altijd maatwerk

Natuurlijke geneeskunde werkt alleen als het op de patiënt is aangepast. Een behandeling kan heel goed aanslaan bij de persoonlijke situatie van de ene patiënt, terwijl het voor de andere patiënt misschien wel helemaal niets doet. Daarom kijken we bij Beautyhealing de Biesbosch altijd naar iedere patiënt als een geval apart. We luisteren naar de klachten en hoe u denkt dat de klachten zijn ontstaan. Op basis daarvan zal bepaald worden welke behandeling het beste bij uw klachtenpatroon past. In veel gevallen is het zelfs goed om verschillende behandelingen met elkaar te combineren. Juist die combinatie zorgt voor een snel en doeltreffend resultaat.

Een afspraak maken voor een behandeling

Heeft u vragen over een behandeling op basis van natuurlijke geneeskunde, dan kunt u ons altijd bereiken voor meer informatie en wij vertellen u er graag meer over. Uiteraard kunt u ook direct een afspraak bij ons maken. De behandelingen zijn altijd 1 op 1 en vinden in een ontspannen setting plaats waarbij de doeltreffendheid voorop staat. We zijn geregistreerd bij RBCZ waardoor de behandelingen vergoed worden door de zorgverzekeraar. U kunt ons bereiken door ons te bellen, een e-mail te sturen of door het contactformulier op de website in te vullen.