Sensi therapie in Hendrik Ido Ambacht richt zich op de mens als geheel

Sensi therapie in Hendrik Ido Ambacht bij Beautyhealing de Biesbosch is een bijzonder effectieve vorm van therapie. De behandeling is voor iedereen die niet lekker in zijn of haar vel zit, geestelijke of lichamelijke klachten heeft als gevolg van chronische stress. Sensi therapie is een directe aanpak voor het wegnemen van klachten die zowel lichamelijk als geestelijk ervaren worden.

Sensi therapie Dordrecht

Een ‘hard reset’ van uw lichaam

De behandeling richt zich op de mens in zijn geheel. Er worden gifstoffen uit het lichaam gehaald. De behandeling zorgt als ware voor een ‘hard reset’. Uw lichaam wordt teruggebracht naar een situatie waarin het weer naar behoren kan functioneren. We kijken eerst of er een tekort of een overschot aan bepaalde stoffen in uw lichaam aanwezig is. Door middel van de Sensi therapie in Hendrik Ido Ambacht kan uw lichaam zich weer herstellen en krijgt u meer energie.

Raak weer in balans

Wanneer u te lang wordt blootgesteld aan stress kan dit klachten veroorzaken, zowel geestelijk als lichamelijk. DIt zorgt ervoor dat de verhouding in uw lichaam verstoord raakt en u uit balans raakt. Door middel van Sensi therapie in Dordrecht zorg ik ervoor dat u weer in balans raakt. Uw lichaam maakt weer de juiste stoffen aan, waardoor de klachten afnemen.

Maak een afspraak

Wilt u ook Sensi therapie van De Biesbosch, of heeft u interesse in andere mogelijkheden? U kunt bij mij ook terecht voor voetreflex therapie of Reiki in Dordrecht! Maak eens een afspraak om de mogelijkheden te bespreken, middels het contactformulier op de website of 06-29347103.