Ga voor diepe ontspanning met voetreflex therapie in Hendrik Ido Ambacht

Wordt u ook al geruime tijd blootgesteld aan stress en heeft u hierdoor last van klachten? Dan is voetreflex therapie in Hendrik Ido Ambacht bij Beautyhealing de Biesbosch iets voor u. Voetreflex therapie richt zich op reflexzones op de handen, voeten en het hoofd. Door deze te masseren komt u in een diepe ontspanning. Tevens bevordert deze behandeling de doorbloeding, prikkelgeleiding van het zenuwstelsel en worden afvalstoffen beter afgevoerd. Dit is erg effectief bij stres gerelateerde klachten.

Voetreflex therapie Dordrecht

Over voetreflex therapie in Hendrik Ido Ambacht

Voetreflex therapie is een natuurlijke geneeswijze die het zelf herstellend vermogen van uw lichaam stimuleert. De therapie gaat uit van het principe dat het lichaam in 10 zones in te delen is. Door een directe druk op deze ‘reflexzones’, treedt er een kalmerende werking op. Er is de laatste jaren steeds meer kennis beschikbaar over deze behandeling en vanwege het succes bieden steeds meer masseurs en therapeuten de behandeling aan. Bij Beautyhealing De Biesbosch passen we de voetreflex therapie in Hendrik Ido Ambacht toe bij klachten, gerelateerd aan stress. De resultaten hebben namelijk bewezen dat de behandeling erg effectief is bij stressklachten. Verder woord deze therapie vergoed door de verzekering.

Maak een afspraak

Ik bekijk de mens graag als geheel en kijk dan ook graag naar de kern van uw klachten. Voetreflex therapie helpt bij een groot scala aan klachten, zeker wanneer deze het gevolg zijn van stress (denk bijvoorbeeld aan schouder- en nekklachten, hoofdpijn en (extreme) vermoeidheid). Maak eens een afspraak bij Beautyhealing De Biesbosch in Hendrik Ido Ambacht voor voetreflex therapie in Dordrecht. Naast voetreflex therapie geef ik ook andere behandelingen die helpen bij klachten veroorzaakt door stress. Gebruik het contactformulier op de website of bel naar 06-29347103.

Plus™ betekent dat er gewerkt wordt volgens de TCM(Trationle Chinese Methode), je masseert de aangedane meridianen op onderbenen-armen, waardoor de behandeling effectiever wordt. De anamnese=voorgeschiedenis wordt ook volgens de TCG(Trationle Chineese Geneeskunde) beoordeelt. Hieruit volgt een behandelplan, die met u besproken wordt.