Hoelang duurt een traject?
-Het Healingstraject duurt gemiddeld 5 maanden.

Wat zijn de openingstijden van Beautyhealing “De Biesbosch”?
-De behandelingen vinden plaats op de maandagochtend, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagmorgen.

Hoe vaak spreek ik af met mijn therapeut?
-De behandelingen worden in overleg met elkaar ingepland in onze agenda’s. Het eerste is een gesprek(anamnese) met een behandeling, daarna spreken we af in overleg wat mogelijk is voor jou om te komen. Opvolgende afspraken zijn meestal eens per maand, tenzij we daar anders over besluiten.

Wat wordt er naast de behandelingen nog van mij verwacht?
-Na elke behandeling geef je mij feedback wat het met jou lichaam doet en gedaan heeft. Van mij krijg je een schrift waarin je thuis gaat opschrijven hoe je je voelt en waar je het voelt in je lichaam. Dat schrift is jouw leidraad van vermoeidheid, pijnen naar een fit mens die vertrouwen heeft in de toekomst. Niets is verplicht, maar het is wel van harte aanbevolen, zodat je alles eruit kunt halen wat erin zit om je bewust te maken van je lichaam.

Worden mijn kosten vergoed door de zorgverzekeraar?
-Informeer bij je eigen zorgverzekeraar of je aanvullend verzekerd bent voor voetreflexologie.
Ik ben aangesloten bij  https://rbcz.nu/zoekresultaat/?place=Dordrecht&radius=&therapist_name=Beautyhealing+De+Biesbosch&agb_code=&organisation=

https://catvergoedbaar.nl/

Kan ik ook losse behandelingen kopen?
-Om jouw doel te bereiken is het belangrijk om in een flow te raken om je lichaam zo te leren ontspannen dat er minimaal 5 behandelingen nodig zijn. Ik hou van blijvende resultaten en niet van half werk. Dit is maatwerk.