Slaapproblemen verhelpen in mijn praktijk te Hendrik Ido Ambacht

Slaapproblemen in Hendrik Ido Ambacht verhelpen? Maak kennis met beautyhealing De Biesbosch! In mijn praktijk werken we samen met u aan uw gezondheid. Ik stimuleer het zelf herstellend vermogen van uw lichaam, door een combinatie van verschillende therapieën toe te passen.

Slaapproblemen als gevolg van chronische stress

Komt u voor slaapproblemen naar mijn praktijk in Hendrik Ido Ambacht? Dan breng ik eerst uw klachten in kaart, door middel van een gesprek en met behulp van uw anamnese (voorgeschiedenis). Naast slaapproblemen zijn, nek-, schouder- en rugklachten, hoofdpijn, maag/darmklachten of gewrichtspijnen veel voorkomende klachten. Er kan van alles aan de hand zijn, dat vaak een resultaat is van langdurige stress. Slaapproblemen worden voornamelijk veroorzaakt door stress, maar dit kan verholpen worden in mijn praktijk in Hendrik Ido Ambacht!

Slaapproblemen Dordrecht

Geniet van ontspannen massages

Om slaapproblemen te verhelpen, is het voornamelijk belangrijk dat u kunt ontspannen. Dit zetten wij in eerste instantie in werking door onze therapieën en massages. Denk hierbij aan voetreflex therapie, Sensi therapie of Reiki. Deze methodes zorgen er namelijk voor dat de energiestroom naar het deel in uw lichaam trekt, dat de meeste aandacht nodig heeft. Zo wordt uw zelfherstellend vermogen geactiveerd en kunt u sneller op eigen kracht ontspannen en genieten.

Maak een afspraak bij Beautyhealing De Biesbosch

Wilt u uw slaapproblemen oplossen in Hendrik Ido Ambacht bij Beautyhealing De Biesbosch, of heeft u andere klachten die u wilt aanpakken? U bent van harte welkom.. Stress en andere lichamelijke en geestelijke klachten worden direct aangepakt en verbeteren de kwaliteit van uw leven. Neem contact op en maak een afspraak via 06-29347103 of stuur een bericht via het contactformulier op de website.