Wie is Gonnie Schoonderwoerd-Lenten?

Ik ben opgegroeid als een kind die voelde en zag wat er bij andere gaande was. Hoe de pijnen van mijn moeder en daarna mijn zusje hun leven veranderde. Ik zag hun strubbelingen met doseren van hun tijd. Waar besteed ik de aandacht aan? Waar heb ik genoeg energie voor? Wat moet ik laten schieten omdat ik het anders de volgende dag moet bezuren en haast niks meer kan. Natuurlijk het is allemaal geleidelijk gegaan, maar hoorde het hun wel zeggen.

Als A-verpleegkundig heb ik op afdelingen gewerkt waar ook dames lagen die onverklaarbare pijnen in hun lijf ervaarde en die niet wisten waar de pijnen vandaan kwamen. Nu spreek ik wel over een tijd dat de diagnose Fibromyalgie nog niet erkend was. Men noemde het toen onverklaarbare pijnen of te wel het zat tussen de oren. Wat ervoor zorgde dat ze niet begrepen werden. Ik ben blij voor al deze vrouwen en mannen dat deze pijnen nu erkend worden en dat het een diagnose heeft.

Ik ben me meer in de materie gaan verdiepen, hoe kan ik mijn dierbaren helpen om van deze pijnen en vermoeidheid af te komen, althans om meer inzichten te krijgen in hun processen en dilemma’s waar ze mee moesten doen. Daarin ontdekte ik dat alleen met reguliere geneeskunde niet alles weggenomen kon worden. De artsen schreven pijnstilling, fysiotherapie, mindfulness en gedoseerd bewegen voor. Dat waren en zijn programma’s van een paar maanden waar zeker vooruitgang werd geboekt, maar niet alles werd daar beter mee.

De volgende stap was dat ik een praktijk opgericht had om anderen te helpen om hun gezondheid terug te krijgen. Ik leerde met verschillende opleidingen over energetisch werken en door deze energetische behandelingen toe te passen, zag ik vooruitgang. Ze konden beter hun grenzen aangeven, gingen er niet zomaar meer aan voorbij. De vermoeidheid werd minder, dus er was meer energie om de dagelijkse taken te doen, hierdoor sliepen ze ook beter. Omdat ik met mijn kennis en gaven, de vrouwen die net zo zijn als mijn moeder en zus, vrouwen die hun leven langzaam in duigen zagen vallen door fibromyalgie niet aan hun lot kon en wilde overlaten, heb ik me daarin verdiept. En daar zijn ze me allemaal dankbaar voor! Dit herstel en leven met en na fibromyalgie. Dat gun ik elke vrouw.

Samen met mij een traject in gaan betekent dat wij samen de pijnen in jouw lichaam transformeren. Jouw spieren transformeren naar minder gespannen spieren. Jouw vermoeidheid naar fitheid. Jouw slapeloosheid naar diepe slaap. Je stemmingswisselingen naar een goed humeur. Daarna de acceptatie van…

Als je me zou kennen, weet je dat ik,

  • Heel veel van mijn gezin en dieren hou
  • Ik kan lachen om de flauwste grappen
  • Ik oprechte interesse heb in een ander
  • Vrijgevig ben
  • Dat ik een ochtendmens ben
  • Dat ik maar zelden chagrijnig ben
  • Kalm en Krachtig ben en hierdoor rust creëer

Mijn visie over pijnen in spieren en gewrichten:
Vergeven in Liefde voor jezelf!