Zorg op afstand is op het moment het enigste wat ik u nu kan aanbieden.
Het is een alternatieve geneeswijzen. https://beautyhealingdebiesbosch.nl/alternatieve-geneeswijzen-dordrecht/
En op https://beautyhealingdebiesbosch.nl/sensi-therapie-dordrecht/ Deze zorg op afstand wordt door de zorgverzekeraars vergoed, mits u aanvullend verzekerd bent voor complementaire zorg.

De healing ontvang je heerlijk vanaf je eigen fijne stoel.
De healing begeleid jou bij het opruimen van het oude, van alles wat jou niet meer dient. Er worden diepe lagen aangeraakt, waardoor oude opgeslagen energieën, patronen, gedachten en gevoelens verder kunnen worden losgelaten. De healings brengen jouw energie van de nieuwe tijd. Dat is energie die resoneert met woorden als licht, liefde, vrijheid, ruimte, innerlijke wijsheid, vertrouwen en overvloed.

Je mag mij bellen/mailen voor een healing op afstand. Voor een consult is het niet nodig om spiritueel te zijn, het enige belangrijke is: je hart open te stellen voor de informatie die je mag ontvangen. Je krijgt aangeboden wat je op dat moment nodig hebt en aankan.

Een telefoontje heeft mijn voorkeur voor het maken van een afspraak. Je kunt me vertellen wat je hulpvraag is, ik kan eventueel nog vragen stellen en uitleggen wat ik doe. Je kunt voor de afspraak bellen op tel. nr. 06-29347103.

Voor een healing op afstand vraag ik informatie en een recente foto, die kunt u mailen naar https://beautyhealingdebiesbosch.nl/contact/

 

 

, , , , , , , , , , , , ,
Volgend bericht
Immuunstysteem opbouwen

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.