Immuunstysteem opbouwen

Immuunsysteem en haar werking.

Ieder mens wordt geboren met een eigen immuunsysteem. Vanaf baby moet het worden opgebouwd en aangepast voor de omgeving waar we in leven. Het systeem bestaat uit verschillende soorten afweer tegen indringers. Tegen grotere omvang indringers tot de kleinste virussen.
Het humoraal immuunsysteem werkt tegen macro indringers, zoals eiwitten, schimmels en bacteriën. We vinden dit systeem onder anderen in het bloed, de gal, en de slijmvliezen. Slijmvliezen zijn de grenzen tussen jou en de buitenwereld. als je allergisch reageert op bv pollen, dan komt dit systeem in actie door slijm te produceren die je uithoest, snottert, diarree en overgeeft, Groot spul, snel weg…

Het andere systeem:
Als je iets eet of anderszins binnenkrijgt, dan wordt dit geanalyseerd door een aantal amandelklieren in je keelgebied. Deze klieren nemen alle stoffen, op om ze te kennen. Krijg je last van stofjes of virussen die via deze weg zijn opgenomen, dan is je lichaam in staat om de antistoffen te maken om dit onheil te elimineren. Stoffen die NIET via deze weg zijn binnengekomen zijn niet gekend door jouw lichaam, en daar kan dan ook niet immuun technisch op worden gereageerd. WE spreken hier bv over stoffen die binnenkomen door vaccinaties, implantaten(denk aan spiraaltjes), stoffen die in zalven via de huid binnen komen e.d. Het lichaam wordt dan ziek.

Wat kan ik doen om mijn immuunsysteem op te bouwen en te onderhouden?
https://beautyhealingdebiesbosch.nl/sensi-therapie-dordrecht/

Het immuunsysteem kost je lichaam energie. Zorg dus dat je energie hebt. Dat betekent:

  1. Goed slapen, lang genoeg en regelmatig genoeg.
  2. Goed eten, want je immuunsysteem heeft verschillende stoffen nodig om antistoffen te kunnen maken voor gebruik in je immuunsysteem. eet biologisch, dat heft een veel breder aanbod aan bouwstoffen.
  3. Heb aandacht voor je lichaam, onderhoud het en laat het onderhouden. Denk aan gebruik van zeep, massages, kleding, zonlicht etc.
  4. Als je de hele dat je handen wast met desinfecterende zeep en spray’s, dan breek je de eerste verdedigingslijn van jouw immuunsysteem af. Je denkt dat je goed bezig bent, maar je wast je auto toch ook niet met schuurpapier op de lak?
  5. Onderhoud je darmstelsel op een goede manier, door de darmflora te voeden en te onderhouden. Gebruik hier bv yoghurt, kefir, verse groenten, pro-en prebiotica. Vermijd voeding die jou een dunnen ontlasting geeft of juist zorgt voor obstipatie.
  6. Houd de geest gezond, stop negatief denken. Leer positief te kijken naar alle situaties. Vermijd angst, stress en irritatie en frustratie.
  7. Bescherm je tegen entiteiten.
  8. Vermijd negatieve mensen, die ontnemen je de energie.
  9. Vermijd plaatsen waar traumatische evenementen hebben plaatsgevonden, zoals slagvelden, ophangplekken, gevangenissen, mortuaria, kerkers, en andere toeristische locaties. Guillotines en het museum voor martelingen, concentratiekampen, niet energetisch gereinigde hospices Vermijd het kijken naar griezelfilms.
  10. Zorg voor vertrouwen van binnenuit, dat alles goed komt, hoe de uitkomst ook is.
Vorig bericht
Zorg op afstand
Volgend bericht
Spirituele stervensbegeleiding

Related Posts

Niets gevonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.